AEZ Bygg & Industriservice
AEZ Bygg & Industriservice

Flytspackling

Vi är experter inom flytspacklingstjänster för alla typer av utrymmen. Vi levererar högkvalitativ flytspackling för att skapa jämna och hållbara ytor som lägger grunden för ett perfekt resultat.

Vi förstår vikten av en välutförd flytspackling för att säkerställa en stabil och plan grund för vidare arbete. Vårt erfarna team har omfattande kunskap och teknisk skicklighet för att hantera utmaningarna i olika utrymmen, oavsett om det rör sig om våtrum, bostäder eller kommersiella lokaler.

Vi lägger stor vikt vid att utföra flytspacklingen med precision och noggrannhet, vilket är avgörande för att undvika ojämnheter och sprickor i golvets yta. Våra professionella hantverkare använder avancerade metoder och kvalitetsmaterial för att uppnå en jämn och stabil yta som kommer att stå emot belastning och påfrestningar under lång tid.

Flytspackling i våtrum

När vi utför flytspackling i våtrum är vi medvetna om de specifika kraven på vattentäthet och fuktsäkerhet. Vi följer noga branschstandarder och riktlinjer för att säkerställa att våtrummet blir tätt och skyddat mot fuktinträngning.