AEZ Bygg & Industriservice
AEZ Bygg & Industriservice

Sanering

Vi på AEZ Bygg & Industriservice tar oss an en mängd olika grovrengörings- och saneringsprojekt för industrin, fastighetsägare och privatpersoner. Vi skräddarsyr alltid vårt arbete för att möta era specifika behov på bästa sätt. Vi arbetar med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer för att leverera resultat som motsvarar våra kunders förväntningar.

Vi erbjuder saneringstjänster för både privatpersoner och fastighetsägare, vilket innefattar mindre omfattande saneringar i gemensamhetsutrymmen (t.ex. soprum), samt borttagning av mögel, rost och färg.

Industrisaneringar

När det kommer till industrisaneringar vet vi hur viktigt det är att behandla dessa lokaler med omsorg och genomföra underhållsarbeten korrekt. Med vår expertis och moderna utrustning utför vi saneringar i industriområden utan att störa den pågående verksamheten.

Cisterner & värmeväxlare

Vi är också specialiserade på hantering av cisterner och värmeväxlare, och vi har den nödvändiga kompetensen för att säkerställa att dessa viktiga komponenter behandlas på ett säkert och effektivt sätt.

Vi ser fram emot att hjälpa er med skräddarsydda lösningar som säkerställer en ren och välskött miljö, oavsett om det gäller industrier, fastigheter eller privatboenden.